onsdag 29. april 2009

Premie + award


I går kom premien fra Bestas Hus. 6 nydelige skjeer er blitt mine :) Tusen takk Marilyn!


Også var det denne awarden:


Awardes beskrivelse:"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye".
Da var det på høy tid å gi awarden fra Harmonisk lykke videre til 6 nye bloggere. Og i kveld oppdaget jeg at jeg også har fått denne awarden fra Lima. Tusen takk til dere begge, det varmer mitt hjerte at dere setter pris på bloggen min :)
Jeg har grublet over valget mitt en stund og jeg synes det er veldig vanskelig å plukke ut bare 6 blogger, når det er så mange fine blogger å velge mellom. Der ser også ut som at mange har fått denne awarden fra før av. Dette har jeg ikke tatt hensyn til, for jeg har lyst å fremheve "mine" 6 blogger, slik at mange av mine lesere også oppdager disse fantastiske bloggene. Jeg har valgt å gi awarden videre til 6 blogger/bloggere jeg blitt bedre kjent med den siste tiden. På kort tid har jeg latt meg imponere over deres kreativitet og deres flotte hjem. Derfor synes jeg de fortjener denne utmerkelsen. Bildene de tar er fryd for øynene og jeg anbefaler alle til å ta en titt innom de flotte bloggene deres!
De 6 bloggerne er:
Det gode liv
Livs Lyst
Balke
Hjem og Lykke
Lykkebo
Harmonisk lykke (håper det ikke er noen regler som sier at jeg ikke kan gi den tilbake til henne... Jeg synes hun virkelig fortjener denne utmerkelsen ;))
P.s. Dere som allerede har denne awarden trenger ikke å gi den videre til 6 nye bloggere ;)
Da ønsker jeg alle en fin onsdagskveld!

13 kommentarer:

Balke gård sa...

Å, det var en hyggelig melding å få, hjertelig takk! Her er det litt stress før alle lys er tent, alt er på plass etc og gjestene kommer...Hvordan klarer jeg å alltid få stress på slutten når jeg har hatt hele dagen til rådighet??...:-)

Takk og klem fra Marianne Tårnfrid:-)

Jannicke sa...

Tuuusen hjertlig takk! Det var godt på en litt slapp og trøtt dag :o).
Den skal jeg bevare i hjetet mitt, slike bloggvenner som deg er godt å ha...
Jeg har fått denne før, så kommer ikke til å gi den videre.. Jeg har det nemlig slik som deg : Hven i allverden skal jeg velge??? Men alle de fine ordene gir jeg herved i retur til deg :o)
Takk ;o)
Klem til deg.

*sne* sa...

TUSEN TAKK for utmerkelsen - så utrolig koselig! :D (*sitter her og smiler for meg selv...*).

Lampefoten er kjøpt hvit på IKEA for ganske mange år siden. Men jeg har faktisk en del andre lampeføtter som jeg vurderer å spraylakkere etterhvert. Gøy å ikke alltid måtte kjøpe nye ting eller loppisgjenstander for å få forandring. Gleder meg masse til å se hvordan rokokkostolene dine blir etterhvert!

Ha en herlig onsdagskveld.
-Klem, Christine

Crinoline sa...

Gratulerer med award og de nydelige sølvskjeene fra Marilyn.

Siren sa...

Å tusen takk! Såå koselig gjort av deg, og såå mange hyggelige ord! Det var litt av en oppmuntring det, etter en strabasiøs eksamen! :) Jeg har allerede fått denne awarden mange ganger før, så kommer ikke til å gi den videre...men vit at jeg setter like stor pris på den fordet! Ha en flott kveld! :)Klem Siren

Siren sa...

Jeg glemte jo å gratulere deg med sølvskjeene, de var kjempeflotte...hvor heldig du er! :)

Fru Luna sa...

Takk takk dere! Er veldig fornøyd med skjeene :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med en utmerkelse og de nyedelige sølvskjeene. Det var en flott gave :)
Heldige du :)

Ha en fortsatt flott uke :)

Klem...

Vibeke / Mammas Hus sa...

Plutselig var mannen i rydde- og kastemodus... Det har MYYYYE på loft og låve, så noe må bare forsvinne. ;)

Men vi er glad for at mannen var der og tok de med hjem. Ikke at jeg tror han faktisk hadde kastet de før han hadde spurt om vi vil ha det. Det er som regel sånn her. Skal de kaste noe spør de oss først og omvendt. ;)

Ha en flott kveld!! :)

h.espe sa...

Hei på deg!
Tusen takk for dine gode ord i forbindelse med bildet mitt - så kos at du likte det!!

Gratulerer også så mye med den herlige awarden og wow, så flott gave da...

Ha en fin torsdag i morgen - og - jiippii, da er det helg!

Klem fra Hildegunn

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så nydelige skjeer!! :) Så heldig du har vert da! :))

Ønsker deg ei fin veke videre :) Godklem til deg

LIVS LYST sa...

Tusen takk!! Det var kjempe hyggelig at du ville ha med meg på din liste over favoritter! TAKK TAKK igjen!
Klem fra Ljo ;O)

AK sa...

Grattis med award! Det fortjener du , bloggen din er flott! Jeg har en utfordring til deg på min blogg, håper du tar den! ha en fin dag! Klem AK