mandag 27. april 2009

Nytt prosjekt + vinnerlykke + award

Hei alle lesere! Jeg har ikke fått vært så aktiv i det siste, dette skyldes en kombinasjon av bloggetørke, nye prosjekter, tretthet og at tiden ikke strekker til. Får dårlig samvittighet over dette, noe som resulterer i ennå mindre blogging. Så jeg må bare se det litt an videre og ikke føle press om å blogge ofte, må huske å minne meg selv på å blogge når jeg har lyst og har tid ;)

Jeg har fremdeles maaaange prosjekter i hjemmet som skal bli ferdig i løpet av våren/sommeren og kommer til å ha mye å blogge om når den tid kommer. Må bare gi meg selv tid til å pusse opp, noe som betyr at jeg kan bruke mindre tid på nett...

Prosjektet jeg har statet på nå er:Ja, det er furutrappa vår som har blitt grunnet og delvis malt (stolpene på rekkverket). Det kommer til å ta lengre tid enn ventet... Malte stolpene i går og det tok 7 timer! Og da ble jeg ikke helt ferdig en gang :/

Får ta frem noen før-bilder når trappen er helt ferdig :)

I dag ble jeg den heldige vinneren av 6 slike flotte skjeer :D De vant jeg i en konkurranse inne på bloggen Bestas Hus. Tusen takk Marilyn! Jeg trudde ikke mine egne øyne da jeg så mitt navn som vinner, og jeg ble kjempeglad :)


Jeg har også fått en ny award :) Den fikk jeg av Harmonisk lykke, for noen dager siden. Tusen takk Christine, jeg ble veldig glad for den! Harmonisk lykke er en flott blogg som jeg oppdaget for ikke så lenge siden. Den har blitt en av mine nye favorittblogger!Awardes beskrivelse:
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye".

De seks bloggene jeg har valgt ut... De må jeg komme tilbake til, nå skal jeg meditere med Morten Eriksen

22 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

so fin trappa vart!!! pussa du den ned først?? vi har ei furutrapp nye leilegheita som eg har sooo lyst å ha kvit..men vi ha bere to veker på å male heile leilegheita-paneltak og veggar, pakke ut her vi bur no, vaske ned og flytte alt vi har over i nye so veit ikkje om eg rekk pusse og male trapp i løpet av dei 14 dagane.... :o/
er det mykje styr med oppussing av trapp syns du??

Bdicte sa...

OMG, så utruli knallflott!!!

Regne me dokker e fornøyd:) Får håpe du ikkje blir løsemiddelskada av all malinga, hehe!!

madam mim sa...

7 timer!? Uff...går med store planer om å male vår egen furutrapp, og jeg vet jo at det blir mye jobb, men 7 timer bare på første strøket - grøss:-)I tillegg skal jo vegger og tak til pers, må bare finne arbeidslysta! Gratulerer med de fine skjeene!

Verandasol sa...

Å så fint det blir med hvit trapp! Skikkelig kjedelig jobb kan jeg tenke meg ja, men det blir superfint :D

Villa Creme sa...

Du har jo en lekker trapp i utgangspunktet da, klassisk stil på den. Så den blir nok kjempefin!

Du kan trøste deg med dette når du står å maler: Vi hadde malefirma til å male trappen to strøk(som er mindre enn din) og regningen kom på 26.000 kr+moms!!! Så du kan drømme deg bort i hva du kan bruke de pengene på istedet for å irritere deg over kjedelig arbeid;)

Anonym sa...

Der er du igjen ja!
Har lurt litt på deg, du har jo hatt så ofte innlegg tidligere.. men du har nok et poeng i at det er viktig å la bloggingen forbli kos og ikke et stressmoment i hverdagen.. Er liksom nok av hverdagslig stress som det er!

Gratulerer som heldig vinner og en award da! Morro!

Anonym sa...

..og ikke minst lykke til videre med trappa!

*sne* sa...

Så utrolig fint det blir! Men skjønner at det tar tid - mye pirk med alle stolpene. Tusen takk for koselige ord - det varmer! Gleder meg til å se før/etter bildene.
Ha en nydelig kveld! -Christine

Crinoline sa...

Hei og gratulerer med gevinsten fra Marilyn. Man bør nok føle at blogging skal være en glede og ikke press. Lykke til med trappen.

Else sa...

Trappa blir kjempefin i hvitt. Grattis med skjeian. Søte va de.

M sa...

Heisan, kom forbi deg på min vei gjennom bloggeland, og ville legge igjen en hilsen. Flott speil du har i gangen, jeg har det i sølv.
:D
Trappen blir sikkert verdt strevet når den er ferdig, og du kan nyte synet....og ha lykter i trinnene...eller noe sånt?
Håper du tar deg en tur innom meg også!
:)

*sne* sa...

Takk for alle de koselige kommentarene! Det stemmer at termin er rett rundt hjørne, nærmere bestemt på fredag - så det begynner å bli spennende. Vi gleder oss så masse til å hilse på den lille tassen!
Ha en super dag videre :D
Klem, Christine

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

takk for svaret :) jo vi har dugnadshjelp(arar). men sia det er so mykje anna som skal gjerast på veldig kort tid veit eg ikkje om vi skal prioritere trappa likevel. må prioritere få leilegheita innflyttingsklar i løpet av 14 dagar, og det er mykje maling som skal gjerast sia eg vil ha krittkvitt tak og kvite veggar i heile leilegheita...og taket er no trekvitt og ingen av veggane er kvite i utg.punktet....ser for meg at det kan kreve nok tid. verkar som eg diksuterar meg sjøl fram til å vente med trappa her ja :o) hehe!!

Klem :o)

Crinoline sa...

Hei igjen.Denne puten er veldig enkel å sy.To stoffstykker i riktig størrelse,legg dem rette mot rette og sy rundt,men la det bli en åpning til å putte inn innerputen.Det enkleste er å sy igjen åpningen med små sting.Ellers kan du bruke glidelås.Lykke til.

Guttemamma sa...

Graulerer med utmerkelse og ikke minst den flotte gevinsten!! Moro med blogging!!! Ikke ha dårlig samv,kos deg når du har tid. Du kommer til å elske trappa di,"vi" (les mannen min) malte vår i høst,blir glad hver gang jeg går i den:-)

h.espe sa...

Heisann!
Så flott trappen blir - hvitt er jo bare lekkert....!

Det var rart, at oliventreet kostet mer hos dere. Trodde at når det ble solgt hos en kjede, så skulle prisen være den samme.

Ha en fortsatt fin uke - og du - fortsett å blogge når du har tid og lyst, og ikke ha dårlig samvittighet, da forsvinner gleden ved bloggingen...;o)

Goklem fra Hildegunn

Anonym sa...

Du har mange strøk med maling fremfor for deg skjønner jeg.. Du får vel rabatt hos farvehandleren!?

Bea sa...

Tenk så fin trappen din blir!
Så morsomt å se at det er flere "her inne"
som er med på mandagene til Morten Eriksen :)
Har du hengt med lenge?
Klem :)

Anonym sa...

Hallo der oppe i nord...

Vet ikke hvem din mann er men han har kanskje gått i paralellklasse med Cecilie.. og ja.. hun var med i Ten-sing i flere år sammen med Hilde Eines...

Litt av et arbeid med den trappa.. fin blir den iallefall...

Kos dokker.. hører at sola har gjort en gjestevisist der nord :o))

Klem fra mæ..

LYKKEBO sa...

Hei!
Har vært tørke hos meg i lang tid å..Godt forklart..som jeg skulle sagt det selv;) Trappen ble knall fin!! Litt av en jobb!!

Klem

*sne* sa...

Takk for kjempe koselig hilsen. Det stemmer at jeg har termin i disse dager, nærmere bestemt på fredag. Så det er veldig spennende! Deilig å kunne koble av med å blogge og lese blogger!
Ha en nydelig dag!
-Klem, Christine

Bea sa...

jeg har bare vært med 2 ganger enda, passer ikke bestandig med jobb, men jeg skal være med hver gang det passer!! :) ligger lista di på bloggen? Klem Connie Maureèn