torsdag 2. september 2010

Nytt/gammelt nattbord

I disse soveromstider på NIB, tenkte jeg at det var på sin plass å vise frem nattbordene jeg kjøpte på hjemstedet mitt nå i sommer.


Det var kjærlighet ved første blikk og jeg fikk de for så og si ingenting. Så jeg kunne rett og slett ikke dra fra bruktbutikken uten å ta de to nattbordene med meg :)

 

Fra dag en har jeg planlagt å skrape bort all malingen og ta frem hvitmalingen, men akkurat nå er jeg kjempeusikker. Da jeg satte opp nattbordene i ettermiddag, fikk jeg plutselig en vill ide om at jeg kanskje skulle beholde blåfargen...

What to do??? 

Når man først skal ha farger på interiøret, så er liksom ikke dette den første fargen jeg ville valgt, eller den andre. Men det skadet jo ikke å gi den en sjangse... Jeg skal forresten ikke bytte ut de andre nattbordene mine. Disse to nattbordene er tiltenkt det nye gjesterommet vårt :)

 

Tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene til soveromsinnlegget! Jeg er helt overveldet over den fine responsen og skulle ønske jeg kunne ha besøkt hver og en av dere tilbake for å takke personlig :) Dessverre må jeg nedprioritere slike besøk... Så til dere som er så snille å legge igjen kommentarer til meg: Jeg setter stor pris på all tilbakemeldingen! Dersom dere ikke hører noe fra meg, så er det bare jeg som prøver å holde hodet over vannet, hvis dere skjønner :)

Stor klem til dere alle!

Salgsoppdatering: Min mor er akkurat nå på vei til byen for å hjelpe til med siste innspurt, som må til før jeg kan slippe meglerne løs på Drømmefabrikken... Så nå skal det males, pakkes og vaskes! Det ser også ut som at dette blir den siste natten i Drømmefabrikken, for i morgen flytter vi inn i en ny leilighet. Snufs! Men jeg og mannen har planlagt å tilbringe noen siste netter her før vi endelig skal gi nøklene til de nye eierne...

8 kommentarer:

Randi sa...

Flotte nattbord.
Vart jo litt stilig med kontrasten i den fargen til det duse i rommet ellers.
Trur eg ville venta litt med å male...
Men, eg er jo litt glad i kontrastar eg då... :-)
Klems

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Eg syns blåfargen var fin eg! Litt moro med kontraster. Du kan jo vente litt, så ser du om du liker fargen eller ikkje;)
Du er heldig som fann brukte nattbord. Eg ser alltid etter det, men har ikkje hatt hellet med meg!
Ha ein super kveld, Linda!
Klem:)

Unknown sa...

Så fine de var... Var litt kult i den fargen, og det er jo ikke værre enn at de kan males og fikses senere hvis du blir lei:)
Jeg har veldig lyst til og finne noen sånne flotte, gamle nattbord og male de i fargen isvann jeg, syns den fargen er nyyydelig... og jeg er litt lei hvitt:))

Ha en herlig helg!

Klem Line

Maria sa...

Hei. Kjempeflotte nattbord. Skulle ikke hatt noe imot å hatt sånne selv. Men synes ikke du skal male dem, de var veldig fine sånn som de er. :)

God helg. :)

Klem M

Hilde sa...

Hehe, Fretex e skummelt! Samme me den butikken på skattøra. No når eg ikke jobbe så e eg rett som det e å snik der også, å kommer hjem med ymse rart. Hååååpløs ;) Godt eg har et "stort" hus t oppbevaring.

Har du nån formening om ka den dingsebomsen kan være? Eg tenkte det ligna på sånn de har i kirke med røkelse.. e jo et slags kors på toppen.

Trur ikke soverommet blir meldt på nokka utfordring med det første. Da må jeg jo rydde (sukk &stønn)) , og ta nye bilda ;)

Har du førresten fått kommet deg inn i ny kåken?

-Hilde-

Unknown sa...

Vakkert nattbord! Kan forstå at du ønsker å gjøre noe med fargen. Når det er sagt er det veldig tøft slik det er også!

Kan jeg foreslå en type gammelrosa? Vakkert til det lyse interiøret ellers, og så går den til det fine sengeteppet ditt!

Det er en dus, vakker farge som jeg har blitt veldig glad i. Har et bord i stuen i en slik farge, som jeg tenkte å vise i et innlegg snart.

Lykke til med salgsinnspurten!

Klem Silje

hobbyvimsa sa...

Eg likte kontrasten med blått nattbord,er jo greit at ikke alt er hvitt!!!Kjempe snill mor godt å ha mamma..lykke til i den nye leiligheten!!Ha en fin mandag!Klem Linda:)

Berna Marie sa...

Så flott blogg du har! Første gang jeg er innom, var på leting etter tips til å male nattbord, skal nemlig male våre selv:) jeg ville malt nattbordene i en lys farge, så det harmonerer mer med resten av interiøret. Men skjønner dilemmaet for nå har du jo et veldig særpreg som ingen andre har:)