søndag 12. september 2010

Når jeg er så godt i gang...


...med å vise bilder fra alle rom i Drømmefabrikken, skal jeg i dag by på noen bilder fra loftsstuen.


Jeg hadde lagt mange planer for loftsstuen som nå dessverre ikke vil bli noe av...For å vise potensielle kjøpere hvordan rommet ser ut med møbler, har vi foretatt en provisorisk møblering slik at de også får en bedre romfølelse.


Vi har i de 10 årene vi har bodd her, valgt å bruke 2 etg. som loftsstue, men flere naboer av oss har bygd igjen 2.etg og lagd et gjesterom/kontor. Her finnes det mange muligheter...Bildet på bjelken er et forsøk på selvlaget kunst. Jeg kjøpte et stort lerret på hobbybutikken, som jeg gav to strøk med hvitmaling. På Fretex fant jeg en "herlig" oransje blondegardin, dog med et nydelig mønster, som jeg festet til lerretet før mannen i huset spraymalte over blondene med en kromspray. 

Dette var vårt første forsøk på selvlaget "kunst", og ble ikke helt perfekt. Mønsteret ble litt svakt, så vi burde sprayet mer maling over blondene. Men i riktig lys og på kloss hold, ble det ganske lekkert i mine øyne ;) Skal prøve å ta et nærbilde en annen gang, for på bildene jeg viser i dag, ser det bare ut som et helt hvitt lerret, hi hi... 

Som skikk og bruk tilsier, så skal man oppgi sin kilde for ideen. I dette tilfellet ble jeg inspirert av dette inlegget i bloggen Hvit Stil, som igjen ble inspirert av boken: "Lag din egen kunst", av Nina Banggren. Så vet dere det ;)


 I går når jeg skulle ta meg en liten vandretur i skogen rett utenfor den nye leiligheten, gikk jeg meg helt bort! Det som skulle bli en liten luftetur, endte opp med å bli en skikkelig rundtur i området! 
Sånn kan det gå når man velger "snarveier", hi hi ;) Neste gang tar jeg med KART og mobil...

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hehe, du får ta på deg en GPS-sender så de finner deg i tilfelle du skulle gå deg HELT vill!

Det er så lyst, lekkert og delikat hos deg! Igjen, masse lykke til med salget. Kan ikke forstå annet enn at det kommer til å bli suksess!

Ha en fortsatt fin søndag!

Klem Silje

Lykkeliten sa...

Virkelig en vakker loftstue med stort potensiale.

Håper du finner frem kompasset nå, og ikke roter deg helt bort.

Det hender det går litt i surr for oss jenter når vi ikke har noen butikker å navigere etter ;-)

Klem Lykkeliten

-Kamilla- sa...

He..he..he... Jeg eier heller ikke stedssans og vet hvor ekkelt sånt kan være. Men nå har jeg kjøpt meg GPS og går ingen ukjente plasser uten den ;0)
Lykke til med salget! Så nydelig som denne leiligheten er, så kommer dette til å gå bra :0)
*Klem*
-Kamilla-

Hilde sa...

Har sååå løst å ha et sånt spisebord, men dettan skal nok bli stuebord, trur eg. hvis eg får lov (hihi)

Kordan trives du i ditt nye hjem?

hobbyvimsa sa...

heisann!!Nydelig rom!!Klem Linda:)