torsdag 26. august 2010

Baderom Part 1

Her kommer dagens baderomsinnlegg som planlagt. Skulle egentlig vise frem bilder jeg tok i går, men idag var jeg ikke lenger så førnøyd med de, så nå har jeg brukt hele ettermiddagen og kvelden på å style, fotografere og redigere bilder.

Badet er fra 2000, og jeg ville selvsagt gjort ting annerledes nå i 2010 ;) Men jeg har gjort mitt beste med det utgangspunktet jeg hadde. Baderomsinnredningen var frem til i vår, trehvit. Men etter litt malehjelp av min mor, ble den like hvit og fin som kjøkkeninnredingen :)Radio er forresten et must på badet. Denne hvite radioen overtok jeg etter mine foreldre. Den hadde opprinnelig et kirsebærfarget belegg på sidene, men det tryllet jeg fort vekk ved hjelp av litt hvitmaling. Og nå er den 100 ganger finere enn den noen gang har vært :)Badet er ganske romslig. Hvis jeg husker riktig i farten, så er den 12 kvadratmeter stor. Under studietiden fikk jeg ofte kommentarer om at badet mitt var større enn hybelene medstudentene mine bodde på... Jeg elsker smykketrer! Den største på bildet ovenfor er fra Menu og øredobbstativ ble kjøpt for 18 kr på Taras i byen, (tro om ikke den var fra House Doctor).Jeg har lenge gått med planer om å henge opp et forheng fra taket og ned til gulvet rundt vaskemaskinen og tørketrommelen, men det er spørs om det blir noe av nå som vi skal flytte. Lyset over speilet skal byttes ut!Dokurven med nødvendig innhold ;)Vannskapet var tidligere grønt og herlig (!), men ble hvitt og fint etter en impulsiv familiedugnad samme dagen som vi dro til Tyrkia :)  Toalettskiltet er fra Veronica`s hus.  Et kjekt stativ fra Åhlens som i anledning fotoshooten ble tatt inn på badet. Til daglig oppbevarer jeg sengeteppene mine på det, men det skal få lov til å stå på badet frem til leiligheten blir solgt. Favorittsommerkolen min fra kolleksjonen Vintage Stories :) En skjønn liten sak jeg kjøpte i Finland for 1 år siden:
Har brukt den til å henge øredobber på. Dette var del 1 av baderomsvisningen fra Drømmefabrikken. Det har seg nemlig slik at jeg endte opp med to stiler da jeg stylet badet idag. Det jeg kommer til å vise dere i morgen, kommer til å kræsje med den siden av badet hvor sommerkjolen henger. Så jeg må nok bestemme meg for en av delene, kanskje dere kan hjelpe meg.

Tusen takk for alle de søte kommentarene til forrige innlegg!

Ellers kan jeg nevne at Drømmefabrikken ikke ligger ute til salgs riktig ennå. Jeg har litt finpuss igjen før jeg kontakter megler.

Ha en fin kveld!


4 kommentarer:

Aashildsvilla sa...

hei.lekkert og lyst bad med fine detaljer..ønsker deg en herlig kveld.klem åshild

Fru Andersen sa...

Heisann! Kom inn på bloggen din via NIB, har sittet her og lest og tittet en stund nå. Kjempekoselig blogg du har, så mange flotte bilder! Likte utrolig godt soverommet deres, og det fantastiske bademøbelet tanten din fikk tak i. Jeg legger meg til som følger så kan jeg hente mer inspirasjon her inne hos deg;-)

Ha en god natt!

Unknown sa...

Så koselig det var, og så mange herlige små detaljer ♥ Smykkefatet med smykketre og øredobbhenger var lekkert, flott radio og koselig med lys i Norgesglass:))

Så heldig du er som har så stort bad! Vi har et bittelite ett vi, hvor det ikke er plass til vaskemaskin og tørketrommel, og kun èn person om gangen:))

Gleder meg til neste episode:)

Klem Line

Behindabluedoor sa...

Heisan..
Nydelige bilder fra badet Me Like ;)

Ha en kjempefin helg i den flotte heimen.
Klem fra MOna