lørdag 31. desember 2011

Kule strikkede julekulerFristen for å vise julepynt går vel ut ved midnatt, så da må jeg skynde meg med å vise disse kule hvite og eplegrønne julekulene som jeg har laget til en fargerik venninne :) De er alt for spreke for kjedelige meg, men jeg ble veldig fornøyd med de. Fargene er faktisk veldig kledelige til juletreet, noe som overrasket meg litt (hmmm, jeg må slutte å være så skeptisk til farger...! Nyttårsforsett???). 

Boken "Julekuler" av Arne og Carlos har 55 mønstrer å velge mellom, men jeg synes det er greit å holde seg til et tema. Så til min venninne valgte jeg reinstyrmønster, mens jeg selv gikk for mer tradisjonelle strikkemønstre. Mine julekuler i hvitt og lysegrått kan dere se litt lenger ned på bloggen.

Nå har mannen akkurat puttet kalkunen i ovnen :) I år ble det kalkun ala Gordon Ramsay. Er veldig spent på hvordan det blir, men tror det blir knallgodt. Er i hvert fall spennende å prøve nye oppskrifter! Ellers skal jeg bare sitte i joggebuksa og kose meg i disse siste timene av 2011. 

Tankene vandrer også naturlig til hvordan året har vært og hvordan man ønsker at det nye året skal bli. Det er så mye jeg er takknemlig for (min fantastiske mann, familie, venner, hjelpen jeg har fått på Lillestrøm helseklinikk, Drømmefabrikken +++), og håpet om en ny frisk hverdag har aldri vært større - takket være de fantastiske legene på Haukeland, som har forsket på Rituximab på ME-passienter. Mitt høyeste ønske for 2012, er å få være med i de nye Rituximabstudiene som forhåpentlig starter til høsten, kryss fingrene for meg :) 

Tusen takk til dere som har lagt igjen kommentarer i løpet av året, med god bedring ønsker, gode råd, eller bare for å bare si hei. Jeg får besøkt ca 1 % tilbake, men sånn blir det nå...

Ha en strålende nyttårsaften!!!

                                                            

6 kommentarer:

Else sa...

Nydelig i hvitt og grønt. :)

Maria sa...

Så fine de var! Gleder meg! :)

Bdicte sa...

Hehe, æ har også tenkt å bli flinkere med farga! Sett mæ ut noen petrolfarga puter på kremmerhuset allerede :)

Godt nyttår! Idag går julepynten i eskene igjen!

Klem
Benedicte

Ps: æ håpe dem ringe fra Haukeland sporenstreks:))

Randi sa...

Disse var også kjempefine. De blir liksom helt annerledes enn i boka, MYE finere! Jeg har faktisk fått litt dilla nå :-) Holder på med min 3.i grått og hvitt. (Har vist en på blogge)Tusen takk for inspirasjonen.

Godt nytt år og jeg ønsker deg alt godt. Håper for din del at du blir frisk snart!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Så lekkert med grønn og hvit på kulene!!

Kos deg på nyåret, Klem Anna

Anonym sa...

Godt nyttår,håper du får hjelp for dine helseplager :)