søndag 9. oktober 2011

God høst (eller skal vi si vinter...)!

Heisann! Så ble det visst en veldig lang bloggepause på meg... Ikke helt planlagt, men sånt skjer når man ikke selv bestemmer over alt som skjer mellom himmel og jord ;) Formen er så uforutsigbar, i det ene øyeblikket tror jeg det går den rette veien, i det neste er jeg fullstendig utslått av nye infeksjoner. Det er den stygge sannheten om M.E. I 4-5 måneder har jeg vært nede i kjelleren, men nå begynner jeg sakte men sikkert på en oppadgående kurve. Og det er jo gjerne da dere hører fra meg her inne ;)


Sommeren kom og gikk (kort oppsummert: baden-baden stol, smoothie, lydbok og rikelig med sol :-)), og det gjorde høsten også (kort oppsummert: nydelig vær og herlig høststemning = nyervervet høst fan).

Med snø på fjelltoppene og snø i luften i går, erklærer jeg det for vinter i nord!

Den siste uken har jeg også blitt veldig klar for jul :) Det var en følelse som bare kom ramlende over meg. Med bare 3 julegaver igjen (95 % av gavene ble handlet inn i februar ;-)), er jeg også godt i rute ;) Og om en måneds tid skal jeg tillate meg selv å begynne på julebaksten. Må jo ha litt tid til å eksperimentere med juleoppskrifter uten melk, sukker og hvetemel...


Rosene på bildene fikk jeg av mannen når vi hadde tre års bryllupsdag og 13 års dag for snart to uker siden <3 De som har fulgt meg en stund vet at jeg er en stor fan av Twilight, så fra meg fikk mannen en veldig passende t-skjorte med "Stupid shiny Volvo owner" trykt på. For mens Bella har Edward, så har jeg min egen "dumme" ektemann med blankpolert sølvfarget Volvo, hi hi :P Litt intern humor kanskje...

Må bare presisere min man er verdens beste mann, og min klippe i livet! Mens mange ville ha pakket sakene for lengst når det stormet som verst, har han stått ved min side i både gode og onde dager. For hver dag som går elsker jeg mannen min mer og mer, og livet sammen med han blir bare bedre og bedre <3


Bildene blir dessverre ikke like bra nå som jeg har levert tilbake to lånte objektiver. Jeg savner spesielt 50 mm 1.4 objektivet! Standarobjektivet er ikke noe å skryte av akkurat, det er vel egentlig ikke kameraet heller (Nikon D40). Jeg planlegger å oppgradere både kamera og optikk, og har sett litt på Nikon D7000, Nikon D300s, Nikon D700 og Canon EOS 7D og Canon EOS 5D Mark II. Sistnevnte står øvers på listen! Kan jo kort nevne at det jeg bruker kamera til er interiørbilder, portrett og landskap.

Av optikk er det mye man kan ønske seg, men første prioritet er et 50 mm f1.4, 100/105 mm f.2.8 og 12-24 mm f4.0. Så da er det bare å hive seg rundt og spare + 30 års dagen min nærmer seg, hint hint ;) Hvis noen har tips eller erfaringer å dele med meg om kamerahus og objektiver, så hyl ut hver så snill!

Nå skal søndagen nytes (kunne ikke hver dag være en søndag...), mens mannen tar seg en siste båttur (fisketur) før vinteren og jeg tar livet med ro på sofaen, mens jeg venter på at min hjemmelagde frokostblanding tørker seg ferdig i ovnen :)

Kos dere, også satser vi på at det ikke blir så lenge til neste gang!


8 kommentarer:

Pink lady sa...

Hei! Så koselig å se liv på bloggen din og høre at du er på en oppadgående kurve!! :) Ønsker deg fine dager fremover! :)

Fruen sa...

Ååh nå blei jeg så glad! Godt å se at du er i form til å blogge! Tenker jo på deg vettu:) (oftere enn kommentarene tilsier).
Nydelig roser og bilder!
Har dessverre ingen kameratips og komme med. Jeg er helt fersk på feltet sjøl, med lillebrors Nikon D60 med standar objektiv + 70-300mm.
Prøver meg litt frem og tilbake. Og kjenner det er gøy med foto!
Målet må bli noen skikkelig blinkskudd, som kan pryde veggen!

Ha en fin dag!
Klemklem, Fruen i nord!

PS: baden baden er helt super!

Bdicte sa...

Så godt å høre fra deg! Jepp, sommern og høsten har vært god med oss i nord - heldigvis siden feriebudsjettet gikk til verandabygging og bryllup. Da er det godt at været hjemme er bra:))

Stor klem!!

adales verden sa...

Måtte kjapt innom deg med en stor klem. Ble så glad for livstegnet fra deg. Gratulerer med bryllupsdag, håper du går gode dager i møte.
klem

(eddas) sa...

Hei hei..
Synes bildene dine var nydelige,og de røde rosene..
ha en kos kveld
klemklem

Hilde sa...

Så kjekt å se et innlegg fra deg! :)

Håper formen din blir bedre, skal du foresten på damenes aften på Bohus i høst?

Anonym sa...

Heisann kjære Fru Luna!
Nydelig blogg du har! Jeg har bare et lite spørsmål: Tidligere hadde du en musikkknapp på siden din, og der hadde du lastet ned noen nyyydelige klassiske låter. Jeg har spilt de låtene om og om igjen på maskinen her, men har ikke skrevet ned navnene på sangene.

Har du navnene tilgjengelig?

Ha en kjempefin dag!

Fru Luna sa...

Hei Anonym :) Jeg skal lete frem navnene til deg vet du, men det kan gå noen dager sidem jeg ikke er hjemme akkurat nå.

Ha en fin dag du også!