fredag 1. oktober 2010

Flere bilder av gangen i Drømmefabrikken... Da er det på tide å vise de siste bildene fra gangen i Drømmefabrikken...


Gangen er som resten av leiligheten klar for visning, så interesserte kan straks ta kontakt med min megler Ingar Sekkenes på Postbanken Eiendom Tromsø :) Trykk på link.

Internettannonsene skal etter planen legges ut i dag!


 Jeg elsker disse høye liljene...

Bildet laget jeg ved å stifte en gardin til et lerret. Gardinen er hvit som dere ser, med striper som går på langs, (noe som kanskje er litt vanskeligere å se ;)).


Gangen er herlig stor og romslig :)

Det ble dessverre ikke noe Damenes Aften på meg i går, sykdom stoppet meg i siste liten. Men bloggevenninne Madam Mim var på plass og HER kan du lese hennes referat :)

Ha en flott helg folkens!

3 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Så flotte bilder! Skjønner det må være veldig rart å legge ut leiligheten for salg. Det er bare et par år siden vi solgte, og det var en ganske tøff prosess, selvom vi skulle flytte til noe vi liker bedre. Alltid rart å se sitt eget hjem for salg.
Håper dere får solgt raskt :) Lykke til.

Hilsen Margrethe

Anne (Moseplassen) sa...

Lykke til med salget :)

madam mim sa...

Flotte bilder! Jeg gleder meg veldig til å se salgsannonsen med alle bildene, og har allerede tipset min søster som er på utkikk etter et nytt sted å bo :-)

Så synd at du ikke var i form til å dra på Bohus i går, du hadde nok kost deg! Jeg trodde jo jeg skulle møte alle dere bloggedamene der borte, men den gang ei :-) Neste gang møter vi kvinnesterke!

Kklem Linda