onsdag 7. juli 2010

På hjemlige trakter


Her er stedet jeg befinner meg akkurat nå, på mitt fødested helt øst og nord i landet. 
Her bodde jeg de første 14 årene i mitt liv. Og det er her jeg fremdeles har hele familien og slekten min <3 

Jo eldre jeg blir, jo deiligere er det å komme tilbake til dette stedet. Det er i grunnen litt rart siden jeg de siste 14 årene har sverget på at jeg aldri skulle flytte tilbake. Men med alderen endres tydeligvis også ens ønsker...

Tusen takk for kommentarene deres! Jeg har dessverre ikke fått besøkt dere tilbake, men setter stor pris på de hyggelige ordene dere legger igjen til meg :-)

I dag fikk jeg en veldig hyggelig kommentar fra en anonym leser, som lurte på hvilken maling jeg bruker. Malingskoden som går igjen i hele leiligheten er hvitfargen 0500. Glansgraden varierer. På veggene er det stortsett glans 20, bortsett fra på loftet hvor det er glans 7. Taklister er malt med samme glans som selve taket, glans 7. På interiør er jeg glad i de høyeste glansgradene, 70-90. Lykke til med oppussingsprosjektene deres :)

Ha det fint!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så herlig sted du kommer fra. Ja, det er godt å være hjemme. Heldigvis bor jeg på hjemstedet mitt, har ikke lyst til å flytte herfra. :)

Så nydelige katter du viser bilder av. Helt skjønne øyne de har.

Falt også for din nyoppussede loftstue. Virkelig herlig med de fine teppene i sofaene, og de flotte bjelkene i taket. :)

Christina Mari sa...

Ser ut som et veldig fint & herlig sted. Det endrer seg veldig fort med alderen,vet selv at jeg aldri skulle flytte til hjemplassen min,men nå leter vi etter tomt der.
Ha en vidre fin kveld.
Klem fra Christina

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Nydelege kattepuser under her:))
Kjenner meg igjen i det du skriver. Eg budde hemeifrå i 10 år. Og skulle aldri flytte tilbake. No har vi kjøpt hus her og stortrivst. Rart kor det forandrer seg!
Håper du har ei flott sommartid!
Klem:)

Behindabluedoor sa...

Disse prosjektene er jo nødt å følge videre.
Så spennende å pusse opp en "fabrikk", noe helt utenom det vanlige. Det liker vi ;)

Gleder meg til se hvordan du former det rundt forbi..

God Sommer :)))

Pink lady sa...

Nydelig bilde, flott sted du kommer fra.

Jeg ønsker deg en herlig ferie:)

Klem Pink lady

Maria sa...

Hvor flott det så ut der oppe. Vet litt hvordan det føles. Jeg har sakt i alle år at jeg ville flytte fra byen så rakst som mulig og ikke bli værende (selv om det er et litt større sted...), men etterhvert som tida går trives jeg bare mer og mer og ønsker aller helst å bli værende. Spesielt etter å ha bodd borte. Men nå ser det vel ut til at vi blir å flytte likevel. Litt vedmodig.

Håper du har en skikkelig flott sommer i nord.

Stor klem Maria :)

♥ Medusas verden ♥ sa...

Tror ikke det er noe fare for at jeg ikke vil trives i Fru Lunas Drømmefabrikk, så nydelig blogg som dette var ☺ Koselig om du tar en tur innom meg også, jeg er ganske fersk i "blogglandia".
Klem fra Medusas Verden ☺