fredag 4. desember 2009

Soveromsprat

Hei hei! I kveld har soverommet vårt blitt ryddet og jeg har tatt farvell med hybelkaninene som har formert seg den siste tiden. Og hva passer ikke bedre enn å dokumentere begivenheten på bloggen min, med noen nye kveldsbilder fra the master bedroom :)
På bildet ovenfor ser vi speilkommoden, som er et av mine favorittkjøp i 2009. Den fant jeg i en kald og støvete brukthall, og trengte litt TLC og hvitmaling for å komme tilbake i sin tidligere prakt.
Av min mor har jeg fått låne to stykk orkideer som står på hvert sitt nattbord. Meget praktisk og økonomisk (for meg), med slike silkeblomster!
Formen er ellers på vei opp, opp, opp og humøret stiger i takt med formen :) Det er helt ubeskrivelig å ha symptomfire dager, med energi og overskudd til å fungere i hverdagen og ikke ligge som en slapp potetsekk i sofaen.
Slike gode dager tar man for gitt når man er frisk og rask... Selv om det bare har vært 3 slike dager for meg (så langt), så har jeg troen på at dette er starten på en langvarig oppgang.
Det første jeg gjorde i går, var å hoppe i bilen og dra på nærmeste kjøpesenter for å kjøpe julegaver. 80 % av årets julegaver ble kjøpt i løpet av 3 effektive timer. Jeg er superglad for at jeg i hele tatt fikk kjøpt julegaver i år!
Jeg kan jo si høyt til "nissen" hva jeg ønsker meg i julegave i år ;) Et nytt strykejern og en stekepanne står høyt oppe på listen. Ellers kan vi trenge flere kaffekopper i serien Gray Pearl, som er på salg på Tilbords akkurat nå, frem til 9 desember ;) Den nye Harry Potter filmen skulle jeg også gjerne hatt i Harry Potter samlingen min, og klær tas imot med stor takk. Store vannglass kan vi også trengt et påfyll av.

Jeg ønsker alle en flott helg!

16 kommentarer:

Charlotte sa...

Så koselig det ble! Og så godt å høre at du er bedre! Håper det fortsetter! Og 80% av julegavene på 3 timer??? Det er imponerende!!!

Ønsker deg en fin førjulshelg:)

tonemor sa...

kjempekoselig ble d på soverommet ditt.
Og veldig fint å høre at formen din er stigende. Vet akkurat hvordan det er å ha en kronisk sykdom, med opp og nedturer.
Kan jeg spørre hvilken diagnose du har?
Jeg selv har Fibomyalgi og det dom det fører med seg både fysisk og psykisk. Smerter og utmattelse.
Fortsatt god bedring til deg iallefall. og nyt de gode dagene.
Klem Tone

Anonym sa...

Kjempefint soverom.. :-)

Å fikk dårlig samvittighet når eg les om dissan hybelkaninan.. :P mine formere seg som fy, å prøve å finne tid å ork til å fjerne dem :P Men tar i det minste rom for rom no om dagen!'

Go bedring ;-)

Helgeklem herifra!

Crinoline sa...

Hei.Nå ble jeg glad for at du er bedre igjen.Speilkommoden din er nydelig,skulle ønske vi hadde plass....God adventshelg.klem

yesheimen sa...

Lekkert og delikat soverom dere har.
Klem Ann<3

Lillan sa...

åhhh soverommet ditt er nyyydelig!! herlig!

god helg:O)))

klem fra Lillan

victoria (huset i byen) sa...

Det er sant at man tar det og være frisk og rask for gitt når man ikke er plaget sånn som eg med dårlig form... Men det er godt du har fått noen gode dager og herlig kjap du var på å få unna julegaver... var nok deilig tenker jeg... tror også på oppgang for deg fram over...
ha en flott helg
klem victoria

Unknown sa...

Hei!

Dette var virkelig en fin blogg! Føste gang jeg er innom her, og det blir garantert ikke den siste!
Fortsett den jobben du gjør med bloggen, for du får det virkelig til!
Jeg koste meg på din blogg!

Lørdagshilsen fra meg :)

Anonym sa...

Lekkert soverom:)
Godt å høyre at formen er stigende:)
Veit akkurat hvordan der er å ha en kronisk sjukdom..

Ønsker deg en fin dag

Klem Nina

Anne sa...

Så bra du kjenner deg betre! Kjenner meg igjen i det du fortel om kor herleg det er å vere heilt symptomfri:)
God betring og nyt dagane!
Klem Anne

Else sa...

Koselig å endelig fått sett leiligheta live for første gang på over ett år. Kjempefint har dokker fått det. Klem, mamma.

Silje Mari sa...

Den er virkelig nydelig den speilkommoden din:)
Nå lurer jeg på, hvordan var det du gjorde det når du skulle ha flere bilder sammen som en collage istedetfor bare et og et? Husker at du styrte med det for en tid tilbake, men finner ikke igjen forklaringen jeg minnes du la ut(?):) og tre kolonner?
Tusen takk for hjelp..
bra å høre at formen din er bedre:O)

Daisys home sa...

Så nydelig du har det på soverommet!Den kommoden er jo bare så nydelig.Har heller ikke fått kjøpt de siste julegavene før nå,for har ikke vært i formen jeg heller.Så kjenner til åssen dette er å ikke kunne få unnagjort det man ønsker og tenker.Så ønsker deg masse God Bedring,klem

Charlotte sa...

God Morgen!
Tja, jeg har sett filmen, men ikke på helt lovlig vis... om du skjønner hva jeg mener... Den var selvsagt ikke like god som boken, men sånn synes jeg det alltid er. Kommer nok til å gå på kino for å se filmen på "ordntli" på nyåret, nå før jul har jeg ikke sjanse! Denne uken har jeg vært på farten hver eneste dag fra 8-9 om morgenen til fire om ettermiddagen + kaffibesøk, samt at snuppa har hatt venninnebesøk og overnattingsgjest. Neste lørdag reiser vi på landet for å feire jul der i nesten 2 uker, og gjett om jeg da skal slappe av. Skal ta med meg "Eclips"-boken min, den skal jeg kose-lese på nytt.
Håper formen din er fin nå, og så må du og dine ha en fin 3-advents-helg!
Klem Charlotte

Anonym sa...

Takk for fine ord:)

Ønsker deg ei fin helg
Klem Nina

Beate, A Brighter Day sa...

Så deilig å lese at formen er så fin! Krysser fingrene for at den holder seg bra og bare blir bedre og bedre :)

Nydelige soveromsbilder... Ha ei god helg :) Og tusen takk for hilsen! Klem