mandag 30. november 2009

Advent


Da var advent her igjen. Det kom litt brått på etter min mening, har nemlig ikke rukket å få gjort de store juleforberedelsene ennå. Har heller ikke fått hengt opp adventsstjernene i vinduene eller vasket vinduene. Men i dag er jeg storfornøyd med at jeg endelig fikk vasket og strøket gardinene til stuen og soverommet. Drømmefabrikken har vært gardinløs i hele 3 måneder!!! Og jeg kan love dere at jeg har irritert meg over dette hver dag siden gardinene ble lagt i vaskekurven.

Alt i alt ble den første søndagen i advent en ganske fin dag for meg :) Gardinene kom på plass igjen, en del forfallende husarbeid ble gjort og høydepunktet var at jeg fikk spilt litt piano. Stykket jeg prøver å lære meg er sangen som ligger først på spillelisten min, "River flows in You" av Yiruma. Jeg blir like rørt hver gang jeg hører den, den er bare så nydelig.


Adventsstaken er ny. Fikk kjøpt den på halv pris på Interiørland, tidligere i år. Jeg falt pladask for prismene på staken, prismedame som jeg er :)

Ønsker alle en flott adventstid!!!

P.s. Er det noen andre med blogg som har fått mail fra Dealseeker.no? Er de seriøse???


Posted by Picasa

11 kommentarer:

Beate, A Brighter Day sa...

Bra du har hatt ei fin adventshelg :) Den staken var lekker!

Ha ei fin uke :) Klem

Photo-Me-Life sa...

Jeg har samme adventsstake:)

Jeg fikk mail fra dealseaker, jeg sendte dem mail tilbake å har ikke hørt noe etter det så gudene må vite hvor seriøse dem er....

Annie sa...

Godt å høre at jeg ikke er den eneste som henger etter av og til (eller alltid!)...men det blir nok jul i år også :) God 1.adventsuke og fin blogg :)

Bdicte sa...

Nyyydelig adventstake, Linda:)

Jeg har også fått mail fra dealseeker.no.... Men har ikke svart enda. Uansett om de er seriøs, så kan det vel neppe bli så mye penger utav det...?

Godt å høre fra deg, ha en fin dag:)

Vingesus og Julebrus sa...

Heisann!
Kjempefin adventsstake. Det pianostykket er bare nydelig - jeg er ofte inne på bloggen din og har på musikken din i bakgrunnen når jeg gjør andre ting. Lykke til med øving!

HA en fin dag.

MariMaja sa...

Hei så kjekt å høre fra deg igjen;)
Koselig advendtsstake du har!
Håper det går fint med deg.
Klem fra Maja

victoria (huset i byen) sa...

Så koselig å høre fra deg igjen..
Og for en utrolig flott adventsstake, elsker prismene på den..
Ha en fantastisk flott adventstid
klem victoria

Anne sa...

Høyres ut som ei herleg adventshelg!
Nydeleg adventsstake:)
Ta vare på deg sjølv!
Klem Anne

-Kamilla- sa...

Nydelig adventsstake, er litt prisme dame jeg også ;0) Dealseeker la seg til som følger hos meg, gikk inn og sjekka ut siden deres men brydde meg ikke mer om det. Det gjenstår å se om det blir noe utav det. Hva sto det i mailen da??
*Klem*
-Kamilla-

EllenSand sa...

Så koselig med musikk i bloggen din. Dette har jeg også forsøkt på men får det ikke til. Hvordan gjør du det??? :)

Ingvild B sa...

Herlighet, den adventsstaken utrolig fin! :)