onsdag 31. desember 2014

Det største i livet!


På årets siste dag i 2014, tenkte jeg å avslutte året med et lite bloggeinnlegg. Lite blogging har det blitt, men med sykdom og graviditeten, har prioriteringene vært den lille i magen. 

Det har vært helt magisk å være gravid og kjenne det lille livet vokse inni meg, og i november ble jeg mamma for første gang, til den skjønneste lille pike. 

Nyfødttiden har vært kjempetøft. Aldri har jeg sovet så lite og vært så utmattet. Og amming har til tider ført til mange tårer. 

Lille er nå 7 uker og livet med en liten en i huset har gått seg til. Kjærligheten til henne er helt ubeskrivelig, og jeg er så takknemlig for at hun valgt meg som sin mamma. Hun er verden fineste gave, og jeg gleder meg til å dele små og store øyeblikk med henne i 2015.

GODT NYTT ÅR!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med den lille...! Så godt at ting har "ramlet på plass" så smått om senn.... Det har vært hard jobbing, skjønner jeg...

Ønsker dere alt godt i det nye året :-)

Mvh HildeSu

Fru Luna sa...

Takk HildeSu, godt nytt år til deg også!

N sa...

Takk for hyggelig hilsen! Gratulerer så mye med den lille. Håper kreftene kommer mer og mer! <3 Godt nytt år!

Tina sa...

Gratulerer så mye med en liten prinsesse! :-)
Nyfødttiden med den første var veldig tøff, men det går seg fort til og blir bare lettere når babyen blir større. Mitt tips må være å ikke "amme deg ihjel" - det gjorde jeg med største og slet meg helt ut. Lillesøster fikk morsmelkerstatning i tillegg myye tidligere for å si det sånn! ;-)

Nyt denne hektiske, frustrerende, fantastiske herlige første tiden!

Fru Luna sa...

Tusen takk for det (litt sent...)!