torsdag 7. november 2013

Naturlig jul på Bolia

Fy så fort ukene går! Og vips så var det lenge siden siste blogginnlegg. Jeg vet ikke hvor mange som henger med etter alle bloggepausene. Men det er koselig at noen fremdeles titter innom :)

De siste fire ukene har jeg vært på et rehabiliteringsopphold for å lære mer om hvordan man på en best mulig måte kan leve med M.E. Jeg har med meg masse nyttig i baggasjen, men selve oppholdet og undervisningen tok litt knekken på formen. Så nå ligger jeg flat ut på sofaen til lading.


Jeg dristet meg likevel ut på et ærend i dag, og fikk samtidig endelig tatt turen innom Bolia som åpnet i fjor (?) her i Tromsø. De hadde så mange fine spisebord og spisestuestoler. Har et ønske å bytte ut det hvite med noe i litt mer naturlig stil i lyst tre.


Jeg kom innom Bolia akkurat når de ansatte stod og pakket ut julevarene. Jeg falt veldig for disse reinstyret og juletreet i lyst tre og ull (de er ennå finere i virkeligheten enn det kommer frem på bildene). Gud som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte de med en gang. Jeg er ikke så impulsiv når det kommer til innkjøp av ting, men jeg kommer nok definitivt til å dra tilbake snart.


 Det jeg egentlig så etter på Bolia var en ny taklampe til stua, men det fant jeg ikke. Jeg finner ikke den rette lampen noen steder her i byen!

Ha en strålende kveld! 
P.S. Håper ikke det var for tidlig med et juleinnlegg :P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig å høre fra deg :) Flott julepynt du fant :)

adales verden sa...

De var kjempefine, kan være kos å glede seg til å handle en annengang;) håper du får laddet i helga,;) hytteklem