tirsdag 7. august 2012

Sommer/-høstgarderobe


Egentlig er dette deler av sommergarderoben min, men som jeg nå har omdøpt til sommer/-høstgarderobe, i håp om en strålende flott høst i vente. Må innrømme at sommergarderoben mest har stått til pynt, for denne damen har brukt vinterjakke og ullstrømpebukse hele sommeren :-P


Den nye favorittfargen i år er sennepsgul :)


 Jeg elsker fotovesken fra Ketti (julegaven fra mannen i fjor). På et magisk vis gjør den innholdet mye lettere enn det egentlig er, noe Kelly Moore veskene ikke gjør (av egen erfaring).


Tror ikke jeg har vist bilder fra denne kanten av gangen på noen år, og noen endringer har funnet sted. Hyllene skulle egentlig henges opp et annet sted, men ting tok tid, og så dukket behovet for skohylle opp og hyllene ble heller hengt opp i gangen da jeg ikke fant noen annen skohylle jeg likte. Det er også kjekt å ha plass til en lampe oppå hyllen. Gleder meg til å tenne lampen når kveldene blir mørkere :)

4 kommentarer:

Bdicte sa...

Så stilig veska! Råkult mønster:)

Nei, utstillingen e ikkje satt igang enda:) Dem skal bygge litt om først. Spennanes ja!

Klem
Benedicte

HanneM sa...

Fin veske. Kjøpte ei Libby-veske fra Kelly Moore i fjor. Tror den kommer til å havne på FINN snart, den er for tung for mine armer. I mellomtida har jeg blitt eier av B-Hobo, fordi den var lettere og nettere.

Anonym sa...

Utrolig fin garderobe! :)
Men jeg er på utkikk etter gummistøvler, så så jeg dine Le Chameau støvler! :)
Lurer på hvilken modell det er?

Fru Luna sa...

Anonym: hvis jeg husker riktig så heter støvelmodellen iris sort :)