fredag 18. juni 2010

Bilderas fra den nyoppussede loftstuen...


Som jeg lovte dere for noen dager siden, skal jeg nå vise dere flere bilder fra min lille fotoseanse oppe på loftstuen vår.


Stylingen av loftstuen skjedde ved en impulshandling på onsdagskvelden og var ikke så veldig gjennomtenkt. "I just went with the flow" og brukte ting jeg fant i underetasjen.


Tidligere har ikke dette bonusrommet blitt så mye brukt av oss og de siste årene har det blitt brukt som oppbevaringsrom. Det hadde nok vært annerledes dersom vi hadde hatt tenåringsbarn i hus eller dersom Hr Luna i disse tider hadde interessert seg for fotball-VM :-P  
 

Jeg har alltid hatt mange visjoner for loftstuen og hvis jeg fikk det som jeg ville hadde det blitt satt inn et stort takvindu til høyre, satt opp en hvit klassisk amerikansk peis midt på veggen og hengt opp en lekker lysekrone over bordet. Can you see it? :-)
 

Gjenbruk er viktig for meg av flere grunner og jeg prøver å se nytt potensiale i det meste. De to sofaene på loftet er et eksempel på dette, for bak flere tøystykker skjuler det seg to stykk slitne, men fremdeles funksjonelle sofaer. De underste hvite trekkene er fra Ellos. De gjorde jobben med å skjule den blåe og den gråe sofaen, men jeg måtte også piffe de opp med to sengetepper. Uten de ble det sykehussterilt...De orginale bjelkene bruker å være et samtaleemne som dukker opp når vi har besøk. Noen hater de mens andre elsker de. Jeg tilhører den andre gruppen og synes de gir leiligheten særpreg og de er jo en del av fabrikkens hundreårige historie. Så å kle de inn er ikke et alternativ for meg og det kan tenkes at de ville være fine som hvite, men det får bli opp til de fremtidige eierne av Drømmefabrikken å bestemme... Ja da har dere fått en rundtur oppe på loftstuen vårt :-)
Jeg er selv veldig glad og fornøyd med at rommet endelig fikk vist sitt fulle potensiale!

Tusen takk for de hyggelige tilbakemeldingene til forrige innlegg! Så gøy at dere likte loftstuen :-) Det var også kjempekoselig å høre at jeg har vært savnet. Jeg har også savnet dere og bloggingen kjempemasse! Håper jeg får besøkt dere tilbake snart, for nå er det alt for lenge siden jeg fikk tatt meg en skikkelig bloggerunde.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere god helg og god sommer!!!

5 kommentarer:

Monica sa...

Så fin loftstue! Likte den kjempegodt! Lys og fin, og med teppene på sofaene ble det kjempekoselig!
Utrolig fint med de gamle bjelkene også, masse sjarm i sånne! :)

Ønsker deg en fin helg!

Klem

Jannes lille sted sa...

Hei hei:)

Kjempefint ble det! så lekkert!

ha en fin helg!
Klem Janne Merethe

Tove `blogg verden sa...

En slik loftstue har jeg på ønske listen min <3 Hærlig, lys og fin!!!
Men vi har jo ikke loft, så det var verre ; )
Ha en flott helg
klem Tove

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Lyst og lekkert på loftstuen din ☺ Vi har også loftstue og det er et utrolig kjekt rom å ha. Der kan ungene se TV og leke, eller jeg kan kry meg unna der og lese hvis ungene ser TV nede.

Ønske deg en flott helg.

Delta gjerne på min Give Away

Klem fra Fru Strøm

Tinas Verden sa...

Skikkelig fin og koselig loftstue.
Perfekt om en vil ha litt tid for seg selv, bare slappe av og nyte livet.