mandag 30. november 2009

Advent


Da var advent her igjen. Det kom litt brått på etter min mening, har nemlig ikke rukket å få gjort de store juleforberedelsene ennå. Har heller ikke fått hengt opp adventsstjernene i vinduene eller vasket vinduene. Men i dag er jeg storfornøyd med at jeg endelig fikk vasket og strøket gardinene til stuen og soverommet. Drømmefabrikken har vært gardinløs i hele 3 måneder!!! Og jeg kan love dere at jeg har irritert meg over dette hver dag siden gardinene ble lagt i vaskekurven.

Alt i alt ble den første søndagen i advent en ganske fin dag for meg :) Gardinene kom på plass igjen, en del forfallende husarbeid ble gjort og høydepunktet var at jeg fikk spilt litt piano. Stykket jeg prøver å lære meg er sangen som ligger først på spillelisten min, "River flows in You" av Yiruma. Jeg blir like rørt hver gang jeg hører den, den er bare så nydelig.


Adventsstaken er ny. Fikk kjøpt den på halv pris på Interiørland, tidligere i år. Jeg falt pladask for prismene på staken, prismedame som jeg er :)

Ønsker alle en flott adventstid!!!

P.s. Er det noen andre med blogg som har fått mail fra Dealseeker.no? Er de seriøse???


Posted by Picasa

søndag 15. november 2009

Hei hei :)



I dag fikk jeg så lyst til å blogge litt for dere, så nå trosser jeg formen og leter frem noen bilder jeg har liggende. Det blir dessverre ikke nye bilder og prosjekter før formen er på topp igjen.

I dag er også dagen hvor jeg egentlig skulle vendt nesa hjem igjen fra Oslo og skulle vist frem alle mine nye innkjøp. Men flyet på tirsdag tok av uten en viss Fru Luna om bord... Jeg håper, håper at jeg klarer å komme meg til Oslo på nyåret en gang, for det klør i fingrene etter å gå i alle butikkene vi ikke har her i Tromsø.
Her kommer endelig bildene av premiene jeg fikk av LykkeBo. Den søte hvite rammen var jeg faktisk og siklet på dagen før jeg fikk pakken i posten :) Telysholderen har nå fått plass i fugleburet mitt i stua. Tusen takk, LykkeBo!!!
Denne herremannen gleder jeg meg så sinnsykt til å se på skjermen igjen om 1 uke!!! Kinobillettene til New Moon er for lengst kjøpt og betalt :)

For de som har lyst til å bli anbefalt fan fiction historier inspirert av Twilight, så er det bare å si ifra. Jeg har funnet mange historier med twilightkarakterene som er kjempegode, enkelte like jeg utrulig nok bedre enn de orginale Twilightbøkene...



Ellers går dagene til å ligge på sofaen og planlegge jul og advent. Hadde planlagt å lage masse julegaver i år, men tiden begynner å løpe fra meg, så jeg må nok komme opp med en plan B. Det er bare så typisk meg! Hvert år tror jeg at jeg har mer tid enn det jeg egentlig har og når desember kommer er det bare å legge fra seg alle planene om å være kreativ og lage noe selv... Noen som kjenner seg igjen?
Julekalendergaver til mannen må jeg også få i hus straks. Tenkte jeg skulle ta turen innom Biltema og Clas Ohlson, de har jo masse små dupeditter som er kjekke for gutta boys :P
I år SKAL vi ha et ekte juletre, i fjor hadde vi et plastikktre, men det blir bare ikke det samme som et ekte. Aller størst var savnet etter juletrelukten!
Gleder meg til å finne frem jultrepynten jeg kjøpte på konkurssalget til Interiørland, har nesten alt glemt hva jeg kjøpte, men det gikk i hvitt, glass og fattigmannsølv.

Det får holde med småprat i denne omgangen ;)

Ha det fint alle, til vi "blogges" neste gang!