tirsdag 9. juni 2009

Nytt etasjefat og fluenett

I vinter kjøpte jeg et kaffeservise fra Fryd. Jeg hadde lenge gått og sett på det, og da konkurssalget startet i mars slo jeg endelig til. 8 krus og fat, og to mindre kakefat fikk bli med meg hjem.

Men jeg var ikke helt tilfreds med det... Jeg ønsket meg også et etasjefat!


Gleden var derfor stor da jeg tilfeldigvis fant et etasjefat i en "alt mulig butikk", som jeg aldri før hadde vært innom! Og det var så likt serviset mitt at jeg ikke selv klarte å se noen forskjell :)


At det bare kostet kr 139 ,var da heller ikke så verst...
De som ble nysgjerrige på denne butikken, kan ta turen innom butikken SparCo (takk til oppmerksom leser!) på Primasenteret i Tromsdalen.


Det ble igjen noen deilige gulrotmuffins etter bloggtreffet på lørdag. Og JA, jeg har faktisk laget de selv ;) Må være noen av de FÅ tingene jeg faktisk får til å lage... Ostekremen på toppen er noe av det beste jeg vet :) Nam nam nam!

De fleste som bor i byen bør nå ha blitt oppmerksom på den liten søte franske landstil butikk i Skippergata, i nærheten av Løiten Lys. Jeg bruker å ta meg en fast tur innom butikken hver gang jeg går forbi den på vei til byen. Jeg synes det er koselig å ta seg en prat med hun som driver butikken, og diskutere blogging og interiør med henne. På en av mine turer kjøpte jeg denne fluenettingen fra Bloomingville, for å beskytte kaker og andre godsaker:


Nå skal jeg stikke ut i solen igjen og steike meg litt. Har en tendens til å bli fort rød i huden for tiden og lurer på om solen er ekstra sterk akkurat nå... Blir til og med brent gjennom klærne :/
Ha det fint! Klem fra Fru Luna

9 kommentarer:

frk.B sa...

Så fint det var,ser jo ut som det hører til serviset! Og de gulrotmuffinsene,nam, fikk helt vann i munnen!

Enjoy:)

Hulda sa...

Nydelig stettfat! Så skjønn trappeoppgangen deres er blitt. Flott med lyspunktene rundt omkring. Virkelig litt av et arbeid dere har gjort. Vakkert!

Crinoline sa...

Hei.Serviset ditt er så romatisk og vakkert.For meg ser det ut som fatet er i samme serie. Så heldig du var som fikk det til en rimelig pris.Har også spist gulrotkake i dag,nam,nam...

My home is my Castle sa...

Nydelige servise :))
Klem,Kari

Linda sa...

Så utrolig fint servise du har!
Råfint etasjefat....og så rimelig ..det er jo ingen ulempe ;O)
Hvis du ønsker å ta den ligger det en utfordring til deg hos meg!

Klem Linda

Lena sa...

Fatet ditt var kjempeflott, sånt kunne jeg godt ha tenkt meg!! Var også på utkikk etter det de hadde på Fryd, men det var jo umulig å få tak i...
Men dette var jo vel så fint!
Heldig du, den butikken ligger nok langt fra meg...
Ha en fin kveld:)

Anonym sa...

butikken heter SparCo, og de har mye spennende for tiden:)

Anne-Grethe

Balke gård sa...

Så flaks du fant det, er jo så godt som likt!! Rålekkert! Kos deg i solen, klem fra Marianne:-)

Anonym sa...

Så heldig du har vært da! Fint servise og etasjefat, kunne tenkt meg det selv!
Fluenettet var jo inmari nydelig da..