tirsdag 22. februar 2011

Le Chameau gummistøvler på tilbud på OBS

Jeg er nyforelsket...


...i mine nye støvler fra Le Chameau!


De er helt fantastiske på foten, noe av det deiligste jeg har vært borti. Gummistøvler ellers blir gjerne for stive og holder seg ikke på foten min (har litt smale føtter og tynne legger. Disse derimot er som støpt til foten min :) Og er håndlaget i Frankrike.    


Sist gang jeg stod med et par støvler i hånden var da OBS hadde Ilse Jacobsen støvler på tilbud høsten 2009. Jeg sto med et par i hånden og la de dessverre tilbake. Noe jeg har angret på siden... 

Men så dukket endelig et nytt støveltilbud opp, og denne gangen skulle jeg jaggu meg sikre meg et par :)
Le Chameau støvlene passer også heldigvis bedre på foten min enn det Ilse Jacobsen sine støvler gjorde.
 

Kl 10.00 stod jeg på OBS i går og sikret meg disse støvlene i sort. Valget sto mellom de og et par i sølv (de røde likte jeg ikke), men siden jeg ikke er så trendy av meg, hverken på mote- eller interiørfronten gikk jeg for det trygge valget.

Er det forresten lov til å si høyt at jeg håper på litt regn fremover...?

Tusen takk for de søte kommentarene dere legger igjen! Jeg får tatt meg en bloggerunde innimellom, men får dessverre ikke lagt igjen kommentarer 99.9999 % av tiden.

Klem!

lørdag 5. februar 2011

Bestemorsteppe ferdig


Bestemorsteppet jeg startet på i august 2008 er endelig ferdig. Prosjekt "bestemorsteppe" startet da jeg sommeren 2008 falt pladask for et bestemorsteppe en venninne av meg hadde laget. Etter litt opplæring startet jeg på mitt eget teppe og ble straks hektet på min nye hobby. Jeg kan meddele at rutene var så avhengighetsskapene at jeg i en periode stod ekstra tidlig opp om morgenen for å rekke å hekle en rute før jeg dro på universitetet. 

Men så skjedde det som bare måtte skje: jeg heklet på meg en senebetennelse.
(Til advarsel for nye hekleentusiaster!)

Så bare etter en måned måtte jeg legge bort heklesakene.

Dagene gikk... Ukene gikk... Månedene gikk... 

Imellomtiden fikk jeg en ny hobby: Interiørblogging. Det var da jeg oppdaget hvor populære bestemors-/oldemorstepper var. Jeg var visst like nytenkende som 2 mill andre nordmenn ;)

Etter 6 måneders pause satt jeg på ny med heklenål 4.5 i hendene, men det skulle gå 2 år til før teppet ble helt ferdig. De siste to årene har helsen forsinket prosjektet og med bare to ruter igjen, ble teppet på ny lagt på hold sommeren 2010.

Men så i januar 2011 ble bestemorsteppet endelig ferdig, og jeg avsluttet det hele med å hekle en brun bord rundt hele teppet.


 Tips til andre som skal legge ut på samme ferd som meg i fremtiden: Kjøp så mye garn som mulig med samme fargekode. Jeg hadde på forhånd aldri trodd at det skulle gå med så mye garn, så jeg kjøpte litt og litt garn underveis. Men de siste årene slet jeg med å finne fargeparti som lignet med det jeg startet med, og det var store forskjeller.

Jeg er også misfornøyd med garntypen Smart som jeg brukte. Tykkelsen på tråden var svært variabel og kunne være alt fra normal, til for tykk eller for tynn, i en og samme garnnøste.


(En liten start på det nye bloggeåret 2011. Det har vært litt frem og tilbake om jeg skal forsette å blogge, formen er ikke ennå der den skal være og jeg må finne ut om dette er en hobby jeg vil bruke mye tid og energi på i fremtiden. For blogging er tidkrevende og den dagen jeg bli frisk og rask er det mye jeg skal ta igjen ellers i livet i forhold til studier, jobb, familieliv etc. Foreløpig konklusjon er at hvis jeg skal blogge så må jeg legge opp til et bloggeløp som er tilpasset meg og hva jeg klarer å få til ut fra mine begrensninger. Jeg er ikke klar for å gi helt slipp på denne hobbyen, for interiørblogging har gitt meg mulighet til å være kreativ på måter som jeg aldri før har vært, og et tomrom i meg er blitt fylt, noe som har vært helt fantastisk.)