fredag 24. september 2010

Det var en gang...







Gangen i Drømmefabrikken er også klar for salg og slik ser den ytterste delen av gangen ut. Gangmøbelet ble endelig malt for 3 helger siden, mens han Ozzy og Co sang i bakgrunnen (Døgnvillfestivalen).

På søndag har Hr og Fru Luna vært sammen i 12 år, pluss at det er 2 år siden vi ga hverandre vårt "JA", så helgen er viet til kjærligheten <3

God helg!

tirsdag 21. september 2010

Drømmefabrikken klar for salg! Masse bilder...


I går prøvde jeg meg på en fotshoot av de fleste rommene i Drømmefabrikken, for å se om bildene kunne brukes i boligannonsen.


Jeg er aller mest fornøyd med de øverste bildene fra den åpne planløsningen med stue, spisestue og kjøkken.
 

 Når jeg skulle ta bilder nærmere dagslyset slet jeg med å finne riktige innstillinger og hvitbalanse. Derfor er det ingen bilder av bare stuen... 
Er det noen som har tips angående dette?
 

Det ble også noen siste minutters styling i går....
 

Ny gulvmatte til stuen ble med meg hjem :)



Har kjøpt inn flere hvite gulvryer også.





 

Soverom nr. 1:


Jeg kom meg ikke gjennom alle rommene i går. Derfor har jeg lånt noen gamle bilder fra hovedsoverommet ;)

Loftstue:


 

Soverom nr. 2:
 

 

En ny kommode ble satt inn på soverommet:
 

Bad:
 

 

 

 

Det var det folkens, alle rom bortsett fra gangen og boden, som jeg ikke fikk avbildet i går. 

Ser Drømmefabrikken klar ut for salg? 

mandag 20. september 2010

Ferdig!


Drømmefabrikken er ferdig! 

Og jeg føler meg:

Utmattet! Jeg har brukt alt jeg har av krefter for å gjøre leiligheten klar for nye eiere.

Trist! Jeg er så trist at jeg tar til tårene bare jeg tenker på min kjære Drømmefabrikk. Tenk at jeg aldri mer skal bo i den flotte leiligheten min! .

Tom! Drømmefabrikken kommer til å etterlate seg et stort tomrom i hjertet mitt... (*tørker tårer*)

I morgen skal Drømmefabrikken fotograferes fra sin beste side :) Etter avtale med megleren, skal jeg gjøre et forsøk på å ta bildene til boligannonsen selv. Kanskje blir det en smakebit på dere i morgen ;)

Ha en flott ny uke!

onsdag 15. september 2010

Vår nye utsikt og hverdag!



 Til alle dere som lurer på om hvordan vi trives i den nye leiligheten:

Vi trives bra vi, men brukte noen dager på å bli husvarme ;)

Her skal vi bo frem til den nye drømmeboligen dukker opp :) Jeg håper det blir lenger sør i landet, evt. lenger nordover der hele familien min bor. Hr Luna derimot, protesterer vilt mot begge forslagene :P 

søndag 12. september 2010

Når jeg er så godt i gang...


...med å vise bilder fra alle rom i Drømmefabrikken, skal jeg i dag by på noen bilder fra loftsstuen.


Jeg hadde lagt mange planer for loftsstuen som nå dessverre ikke vil bli noe av...



For å vise potensielle kjøpere hvordan rommet ser ut med møbler, har vi foretatt en provisorisk møblering slik at de også får en bedre romfølelse.


Vi har i de 10 årene vi har bodd her, valgt å bruke 2 etg. som loftsstue, men flere naboer av oss har bygd igjen 2.etg og lagd et gjesterom/kontor. Her finnes det mange muligheter...



Bildet på bjelken er et forsøk på selvlaget kunst. Jeg kjøpte et stort lerret på hobbybutikken, som jeg gav to strøk med hvitmaling. På Fretex fant jeg en "herlig" oransje blondegardin, dog med et nydelig mønster, som jeg festet til lerretet før mannen i huset spraymalte over blondene med en kromspray. 

Dette var vårt første forsøk på selvlaget "kunst", og ble ikke helt perfekt. Mønsteret ble litt svakt, så vi burde sprayet mer maling over blondene. Men i riktig lys og på kloss hold, ble det ganske lekkert i mine øyne ;) Skal prøve å ta et nærbilde en annen gang, for på bildene jeg viser i dag, ser det bare ut som et helt hvitt lerret, hi hi... 

Som skikk og bruk tilsier, så skal man oppgi sin kilde for ideen. I dette tilfellet ble jeg inspirert av dette inlegget i bloggen Hvit Stil, som igjen ble inspirert av boken: "Lag din egen kunst", av Nina Banggren. Så vet dere det ;)


 I går når jeg skulle ta meg en liten vandretur i skogen rett utenfor den nye leiligheten, gikk jeg meg helt bort! Det som skulle bli en liten luftetur, endte opp med å bli en skikkelig rundtur i området! 
Sånn kan det gå når man velger "snarveier", hi hi ;) Neste gang tar jeg med KART og mobil...

lørdag 11. september 2010

Soverom nr 2

Soverom nr 2 i Drømmefabrikken brukes som gjesterom og kontor. Det er stort nok til å romme en dobbelseng, vi brukte selv dette rommet som soverom det første året vi bodde i fabrikken.


 Alle bildene er laget av stoff eller tapetrester, veldig enkelt, greit og billig.

Da jeg ikke fant den perfekte bokhyllen i butikkene, fikk jeg Hr Luna til å lage meg en av ferdigkuttede planker fra Biltema. Dermed fikk jeg den perfekte hyllen både i bredde og høyde, akkurat tilpasset mine behov :) En gardin fra Ikea skjuler bokpermene i alle regnbuens farge.
 

Lørdagen er en 100 % hviledag for fru Luna. Godt er det, for i Tromsø har vi har hatt et fantastisk høstvær de siste dagene,og jeg håper jeg får utforsket litt de store friområdene rett utenfor dørene i den nye leiligheten :)

God helg!

torsdag 9. september 2010

Første meglerbesøk - bilderas

I dag hadde jeg den første eiendomsmegleren på befaring i Drømmefabrikken. Da er salgsprosessen virkelig i gang folkens! Den siste uken har gått med til maling, pakking, rydding og vasking (i Drømmefabrikken). Og til å pakke ut (igjen!) og finne oss til rette i den nye leiligheten.... Med andre ord en helt forferdelig slitsom uke for oss alle!


Jeg er ikke ennå helt fornøyd, så det må litt mer rydding, maling, vasking og styling til før selve visningene kan starte.


Etter meglerbesøket benyttet jeg meg av anledningen til å knipse noen bilder for dere. Det er lenge siden jeg har fått vist bilder fra det store oppholdsrommet i leiligheten!


Jeg har f.eks aldri vist dere hele kjøkkenøyen, som skiller kjøkkenet fra spisestuen...

 

Dette området har IKKE vært bloggifiserbart på MANGE måneder!


Hele rommet:
(Tror forresten jeg må kjøpe noen gulvtepper. I virkeligheten savner jeg det ikke, men på bildene ser det ut som at det er noe som mangler.)
 

Spisestuedelen fra den andre siden:
Stolene er endelig trukket om med stoff fra Green Gate.
 

Kjøkken:
Gangen ser dere også til høyre.
 

Kjøkkenet ble pusset opp i februar.


Jeg har ikke hatt tid til å style ferdig kjøkkenet. Ser at jeg må finne på noe lurt på kjøkkenøyen i hvert fall.
 

 I morgen er det klart for flere meglerbesøk :)

P.S. Fikk et spørsmål om hvordan jeg har laget headeren min. Det kan alle lett gjøre ved å gå inn på Picnik. Der lager man verdens enkleste headere ved å velge "Collage".

mandag 6. september 2010

Ny header


Det var vel på tide med en ny header, da den andre var blitt veldig gammel. Siden jeg bare hadde nye bilder fra soverommet vårt, ble det et soveromstema denne gangen også. Men så snart resten av leiligheten er ryddet etter helgens male-, pakke-, vaskeprosjekter, skal jeg knipse nye bilder fra alle rom :)

Etter en helt forferdelig slitsom helg, har vi nå kommet oss inn i vårt nye hjem, hvor vi skal bo til det neste drømmehjemmet dukker opp. Man kan godt oppsummere helgen slik: svette, snørr og tårer = mye jobb, sykdom og en emosjonell Fru Luna...

Tusen takk til min mor som reiste mellom Alta og Tromsø tur/retur med buss, for å hjelpe til i helgen! Det finnes ikke ord som kan beskrive den jobben du gjorde... Når jeg er for syk til å delta for full maskin, er det ei som gledelig setter seg på bussen 6-7 timer hver vei for å hjelpe meg! Uten min mor hadde jeg sikkert ennå ikke fått ferdig kjøkkenet engang :-P I løpet av dette året har hun malt kjøkkeninnredningen, baderomsinnredningen, loftsstuen og nå i helgen, gangmøblene. Du er herved nominert til årets mamma :)